Uw nieuwe vloer heeft natuurlijk ook een goede ondervloer nodig.
Dit is ter bescherming van uw parket, planken en laminaatvloer. En ook zorgt een goede ondervloer voor geluidsreductie, vooral nodig in appartementsgebouwen.
Welke ondervloer is voor uw vloer geschikt? Bezoek onze showroom of klik op onderstaande link om alvast een impressie te krijgen.

Kijk ook op www.unifloor.nl.

Waterschade of beschadiging aan uw parketvloer?
Schouten Parket is er ook voor reparatie en partieel herstel van bestaande parketvloeren. Ook al wordt er maar een klein deel van de parketvloer vervangen, als het nieuwe gedeelte van de vloer erin ligt, worden alle planken geschuurd en gelakt. Dit doen we om ervoor te zorgen dat er geen kleurverschil ontstaat tussen de oude en nieuwe planken. Uw vloer wordt weer als nieuw!

Is uw vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Het schuren van een houten vloer is een vak apart. Schouten Parket beschikt over de vakmensen en de machines die uw vloer weer als nieuw maken. De vloeren kunnen op vele manieren en kleuren afgewerkt worden.

Graag komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en om samen met u tot een passende oplossing te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.